WRC 7

Bakom spelet WRC 7 ligger teamet Kylotonn team, samma producenter som gjort GTR2 och jag måste ärligt säga att nu har de hittat en fullträff. Innan jag testade detta spel så hade jag läst i olika recensioner att det inte var värt pengarna och att spelet hade fått riktigt dåliga betyg. Men helt ärligt så har jag nog inte upplevt ett spel som fått så felaktiga recensioner någon gång. Spelet är faktiskt helt fantastiskt och något säger mig att om en mer välkänd eller större producent hade släppt spelet så hade betygen varit tvärtom. Tråkigt att det ska vara så.

Ser man till de båda föregångarna så var det bra spel, men inte alls i närheten av WRC 7. Det som verkligen har förbättrats nu är grafiken, fartkänslan, kartläsaren och kurvorna som var konstigt dragna tidigare. Förr gick det att gena genom alla kurvor som var lite snävare, inte så verklighetstroget. Men det är mycket bättre nu. Något som är det allra bästa med detta spelet är körkänslan, det WRC 7 erbjuder är något utöver det vanliga, de har verkligen lyckats hitta en balans mellan vridmomentet och toppeffekten, dessutom hur själva tyngdpunkten ändras vid kurvtagning, acceleration och inbromsning. Helt suveränt måste jag säga.

WRC 7 är överlag ett riktigt bra rallyspel och med ett ljud som är magiskt, det smäller, smattrar, viner och tjuter perfekt, precis som det ska vara och med en mycket bra grafik och en suverän spelkänsla vill jag nog ge toppbetyg till detta spel. Dessutom så är själva laddningstiderna för spelet mycket korta, så det blir mycket spela för tiden man spenderar med WRC 7. Kommer det en WRC 8 i framtiden så kommer man helt klart ha enorma förväntningar, för detta spelet är bland det bästa som jag spelat i alla kategorier, vi får väl se vad framtiden har att utvisa.

HorseRiding