Välkommen till minpro.se

En av de bästa sakerna som jag gjort är att skaffat en Playstation 4 Pro. Det absolut bäst med den är att den är anpassad till att kunna spelas på 4K apparater. Detta visar minst sagt att det är dags för nästa steg för alla dessa konsoltillverkare. Sony har inte kommit med en sådan ny teknik mitt i en cykel, dock visste de att Microsoft haft samma idé med sin Scorpio, så de satsade allt och tro mig, de har verkligen lyckats. 4K upplösningen ligger på hela 3 840 x 2 160 pixlar och med en HDR teknik.

Dessutom har Playstation 4 Pro fått betydligt mer krut under huven än vad Playstation 4 har. Detta gör ju att man får plats med mer detaljer inom grafiken och även får spelet att flyta på mycket bättre. Kazunori Yamauchi från Sony gjorde en test i ett pressrum med denna enhet och det sus som gick genom pressrum när han skiftade läge från 1080p till 4K i HDR-läge kommer aldrig att glömmas. Färgerna blev så mycket tydligare och vissa säger att det var som att tända solen. Inte så konstigt att jag älskar denna enhet och alla dess spel.

Spelen ja, jo det finns många och dessutom riktigt många bra. Jag har här valt ut några av mina favoriter till denna enhet och recenserat dessa efter mitt tycke och smak. De kanske största favoriterna är nog Resident Evil 7: Biohazard och The Evil Within, ruggigt bra om man får säga så. Sedan finns det några riktigt bra sport och motorspel som jag gillar, F1 2017, NHL 18 och inte minst fotbollsspelen FIFA 18 och Pro Evolution Soccer 18. Ja och även i spelen har det gjorts förbättringar som jag älskar. Så hoppas ni följer mig på min resa genom PS4 Pro här på siten.

HorseRiding