Playstation med virtual reality

Playstation har ända sedan denna konsol presenterades, 3 december 1994, underhållit massor av människor världen över. Playstation X var den första modellen som då kom ut och sedan dess har man uppgraderat till 2, 3, 4 och version 5. Tack vare teknikens framsteg kan man uppleva spel med Playstation i virtual reality eller förkortat VR.

Unika VR-upplevelser och prisvärd teknik för gamern

Ska man uppleva riktigt häftig virtual reality ska man skaffa sig ett Playstation VR-headset för att koppla ihop med en Playstation! Att spela Playstation i VR ger spelen en helt ny dimension, spänning och otroligt verklighetstrogna upplevelser! Det finns många bra VR-spel ute på marknaden och då kan det vara bra med tips på VR-spel för Playstation som ger en helt otroligt upplevelse! Några exempel från 2018 är In Death där man befinner sig i gotiska klostermiljöer eller Star Trek: Bridge Crew, där man kan vara medlem i teamet på kända skeppet Enterprise. År 2021 släpptes ännu mer högupplöst grafik och några grymma spel är bland annat Skyrim VR, Hitman VR, Farpoint, Battlezone eller till exempel Resident Evil 7 Biohazard VR. Det finns även handkontroller att köpa till så att man kan ta på virtuella effekter inne i spelet. För att kunna njuta av en bra spelupplevelse i VR med Playstation kostar det en del och då kan man passa på att köpa allt under en Black Week med riktigt bra priser och erbjudanden!

Fördelarna med att spela med Playstation i VR

Oavsett om man är en inbiten spelnörd eller inte, blir de flesta troligen helt hänförda över en VR-upplevelse med Playstation! En av fördelarna med att spela VR i Playstation är att VR kan ge bättre balans enligt vetenskapliga studier. Hjärnan får tränas mer och man får en härlig spelupplevelse på köpet! Märket Sony har ett riktigt bra kommande VR-system för Playstation 5 och Sony släpper nytt VR-headset 2022 som ska ha bland annat en bildupplösning på hela 4000 x 2040 pixlar och inbyggd haptisk feedback. Det betyder att en motor vibrerar i setet vid synkning av aktiviteter i spelet för att skapa en ännu mer verklighetstrogen spelupplevelse.

HorseRiding