FIFA 18

Jippie, jag har skaffat FIFA 18 till min ps4 pro enhet. Jag har sett fram emot detta spel och min magkänsla sa till mig att detta kommer bli bästa fotbollsspelet på marknaden. Jag fick så rätt. Denna fotbollssimulator är superb minst sagt. Målen man gör ser faktiskt ut som om de vore hämtade direkt från en match på riktigt. Grafiken är verkligen utsökt och FIFA-serien tar ett superkliv med detta spelet och är i min uppfattning bäst i fotbollsserierna. Spelet är dessutom knökfullt med olika innehåll, FIFA Ultimate Team Mode är mycket bättre än det någonsin varit och det är riktigt underhållande att spela online eller solo. Karriärlaget har förbättrats med funktioner som är helt nya och The Journey som trots sina små brister är stjärnan bland allt.

Cristiano Ronaldo från Real Madrid pryder omslaget och det vore konstigt annars, han är förmodligen världens bästa fotbollsspelare just nu. Ser man till spelet i sig så känns det som om allt är snäppet bättre än förlagan, det är tydligare skillnad mellan de spelare som är stjärnor och de som inte är stjärnor, acceleration, passförmåga och dribblande. Man märker verkligen skillnad på att möta Manchester City och på att möta till exempel Barnsley eller Hull.

För allra första gången så använder sig FIFA-serien sig utav Frostbite-motorn som är svensk-utvecklad förresten. Just detta har oroat många men de fick fel, den har verkligen uträttat underverk med detta spel. Detta är med stor marginal det snyggaste spelet på marknaden och jag älskar varje del av det. Tro mig när jag säger att jag kommer lägga ner flertalet timmar varje dag på att spel FIFA 18 och akta er för att våga utmana mig, jag ska se till att bli bäst. FIFA 18 gör så att alla andra fotbollsspel känns som om de kommer från 90-talet.

HorseRiding